تحقیق مراحل تولید قند

تحقیق مراحل تولید قند مقدمه
اصلاحات صنایع قند:
ریژسیون: درصد قند خلال را گویند.
تشکیل ساکارات از ساکاروز:
تکنولوژی قند:
مراحل عیار سنجی:
روش های تصفیه:
اوپراسیون:
مرحله پخت: ( کریستالیزا سیون)
سه روش در کریستالیزاسیون وجود دارد: ( روش های کریستالیزاسیون)
مرحله قند سازی:
تعداد صفحه 24
اشتراک بگذارید:

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
ghand_818_3894.zip32.1k